Capere BIO Apomas sunt ca niste mici smaralde verzi, pline de gust picant si acrisor, ce pot fi folosite in preparate speciale sau oferitae ca un cadou ce va satisface toate simturile.
Caperele sunt bobocii unei plante cataratoare specifica zonei mediteraneene. Inainte sa infloreasca bobocii se aduna si se pun la murat in borcanase cu apa, sare si otet in forma care este cunoscuta in comert cu numele de capere.
In Grecia caperele se folosesc in special ca si condimente in diferite salate si sosuri, ce dau un gust deosebit, picant si acrisor.
Produsele Apomas sunt o comoara a Greciei oferita de natura, cu multiple beneficii pentru sanatate si gust delicios. Apomas insemana "de la noi" si reprezinta o companie de familie in continua cautare pentru cele mai bune produse grecesti, atent selectate, cu calitate garantata.
Instructiuni de depozitare: A se pastra la loc ferit de lumina, racoros si uscat.
A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj (zi.luna.an)
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.