Ulei de masline extravirgin Olis Greece cutie metalica 1L
Uleiul de masline extravirgin Olis este un ulei cu un continut de acizi grasi liberi, numit acid oleic, ce nu depaseste 0,8 g la 100 g. Este produs din masline culese manual sau pe cai mecanice, pentru a nu rani fructele, iar frunzele si crengutele sunt indepartate prin spalare cu apa rece. Apoi cu presa hidraulica, fara incalzire si fara utilizare de solventi se obtine uleiul extravirgin presat la rece.
Compania Olis se preocupa in mod continuu sa includa toate avantajele acestui produs premium in ambalaje de inalta calitate și certificate, oferind in același timp un aspect simplu, elegant dar delicat care-l fac cel mai vandut ulei extravirgin din portofoliul Olis.
Realizat conform standardelor și specificatiilor celor mai stricte sisteme de calitate (ISO: 22000, ISO: 2005) și conform instructiunilor de productie și imbuteliere a EFET.
Sugestii de utilizare: Datorita aromei sale delicate si a gustului fin, acest ulei se potriveste foarte bine cu preparate din dieta mediteraneana, raw, vegana si vegetariana; acest ulei este alegerea perfecta pentru iubitorii de produse gourmet care da un plus de savoare salatelor de vara si altor retete pentru a face mancarea mai delicioasa si mai sanatoasa.
Caracteristici: obtinut direct din masline prin presarea mecanica la rece.
Ingrediente: Ulei de masline extravirgin (100%).
Info nutritionale/100ml: Valoare energetica: 900 kcal/ 3767 kj, Grasimi: 100g, din care acizi grasi saturati: 14g, din care acizi grasi mononesaturati: 79g, acizi grasi polinesaturati: 7g Aciditate <0.8%.
Instructiuni de depozitare: A se pastra la loc racoros si intunecat. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj (zi.luna.an)
Tara de origine: Grecia
Distribuitor: Euro Food Network SRL, Str. Vasile Alecsandri Nr.11, Et 1, Giurgiu
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.