Masline Negre Throuba Thassos PDO cu samburi, in borcan 1,4 kg
Maslinele Throuba sunt cultivate si produse exclusiv in Insula Thassos, potrivit P.D.O (originie controlata). Este un soi unic in care maslinele sunt lasate sa se coaca in mod natural, in copac fara a fi prelucrate ulterior, cu un continut redus de sare si un gust dulce amarui. Maslinele negre uscate natural sunt preparate dupa retete traditionale, fara tratare termica asigurand un produs de categorie superioara.
Maslinele Throuba contin acid elenolic cu multiple beneficii pentru tensiunea arteriala, vitaminele A, E esentiale pentru sanatatea pielii, ochilor si a sistemului imunitar, antioxidanti si nutrienti pentru protectia inimii și a celulelor nervoase.
Compania Olis se preocupa in mod continuu sa includa toate avantajele acestui produs de calitate superioara in ambalaje de inalta calitate și certificate.
Realizat conform standardelor și specificatiilor celor mai stricte sisteme de calitate (ISO: 22000).
Sugestii de utilizare: Maslinele negre uscate sunt considerate o delicatesa, nelipsita din fiecare bucatarie. Se pot consuma ca atare sau le puteti asocia cu branzeturi, vin rosu. De asemenea, pot fi folosite in prepararea salatelor, bruschetelor si pastelor pentru un plus de savoare si o mancare mai sanatoasa.
Caracteristici: masline uscate natural la soare si marinate dupa o reteta traditionala.
Ingrediente: masline negre naturale, ulei de floarea soarelui 2%, sare pana la 1.7%.
Info nutritionale/100gr: Valoare energetica: 360 kcal/ 1507 kj, Grasimi: 35g, din care acizi grasi saturati: 4.3g, carbohidrati 9g din care zaharuri 1.7g, fibre comestibile 7.4g, proteine 2.8g, sare 1g.
Instructiuni de depozitare: A se pastra la loc racoros si intunecat. Dupa deschidere pastrati la frigider.
A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj (zi.luna.an)
Tara de origine: Grecia
Distribuitor: Euro Food Network SRL, Str. Vasile Alecsandri Nr.11, Et 1, Giurgiu
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.