Masline Kalamata cu samburi, in borcan 1,5kg
Maslinele Kalamata sunt masline mari, de culoare rosu-maroniu inchis, cu o textura neteda si carnoasa, numite dupa orasul grecesc Kalamata. Sunt culese cand ajung la maturitate si pastrate in otet, vin sau ulei de masline. Sunt masline speciale pentru gustul dulce, sarat si aspectul diferit.
Maslinele Kalamata contin vitamine, minerale, antioxidanti cu rol antiinflamator si beneficii multiple in sanatatea inimii, celulelor nervoase si a sistemului imunitar.
Compania Olis se preocupa in mod continuu sa includa toate avantajele acestui produs de calitate superioara in ambalaje de inalta calitate și certificate.
Realizat conform standardelor și specificatiilor celor mai stricte sisteme de calitate (ISO: 22000).
Sugestii de utilizare: Maslinele Kalamata sunt pregatite natural prin murare, fermentare si marinare. Sunt folosite in aperitive alaturi de legume si branzeturi sau in prepararea salatelor, pentru pizza, paste sau sosuri avand o aroma puternica si un gust minunat.
Caracteristici: masline Kalamata, preparate dupa o reteta traditionala.
Ingrediente: masline Kalamata, apa, sare, otet, ulei floarea soarelui.
Info nutritionale/100gr: Valoare energetica: 241 kcal/ 1006 kj, Grasimi: 24.9g, din care acizi grasi saturati: 2.67g, carbohidrati <1.0g din care zaharuri 0.5g, fibre comestibile 3.3g, proteine 1.5g, sare 4.4g.
Instructiuni de depozitare: A se pastra la loc racoros si intunecat. Dupa deschidere pastrati la frigider.
A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj (zi.luna.an)
Tara de origine: Grecia
Distribuitor: Euro Food Network SRL, Str. Vasile Alecsandri Nr.11, Et 1, Giurgiu
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.